OM OS

Overgaard Genetics er ejet af Ole og Per Overgaard. Vi overtog bedriften efter vores forældre Kirsten og Verner Overgaard i 2007.

Overgaard Genetics producerer grise til opformering. Vi laver krydsningsdyr af racerne Landrace og Yorkshire, og vi lægger stor vægt på kvaliteten af de dyr, som sælges. Vi stiler efter at producere sunde, robuste og produktive avlsdyr. Poltene distribueres i Danmark og til lande i Europa.

Vores værdier for virksomheden er følgende:

-Troværdighed

-Loyalitet

-Handlekraft

-Visionær

Det er vigtigt for os, at vi har et tæt samarbejde og relation til vores kunder og samarbejdspartnere for at sikre en høj kvalitet og tilfredshed.

       Vi er en innovativ og visionær arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere. Vores medarbejdere arbejder på et højt fagligt niveau, som kommer til udtryk i høj kvalitet og et godt arbejdsmiljø.

      Det sociale samvær og inddragelsen af medarbejderne prioriteres højt, i stort set alt, der har indflydelse på den daglige drift og kvalitetssikring af virksomheden. Vi ønsker, at vores medarbejdere udvikler sig fagligt og personligt, hvilket er en medvirkende faktor for den positive udvikling af virksomheden, både i forhold til dyrevelfærd, innovation og arbejdsmiljø.